Home

Nederlands nieuws in het Engels

nieuws - Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands

U kunt het laatste Nederlands nieuws uit Nederland, België volgen. Er zijn kranten, nieuwssites, nieuws tijdschriften en nieuwskanalen. Je kunt Afrika nieuws ontvangen in het Engels en het Frans. Marokko nieuws en nieuws uit Tunesië, Algerije, Kameroen, Gabon, Senegal zijn in het Frans. Egypte nieuws, kranten Dit zal het nieuws halen, Sean, het zal elk moment online komen. This will be news, Sean, will be online at any time. Dat klopt en het spijt ons, maar dit gaat het nieuws halen en uw naam zal bekend worden. We did and we're sorry, But this is going to make the news And your name will come out. Het zou zelfs het nieuws halen Het Engels is de grootste concurrent van het Nederlands bij het raadplegen van nieuws. In Nederland geeft 28,3 procent van de deelnemers aan nieuws ook in het Engels en andere talen te raadplegen. Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Weer. 17 °C. Verkeer. 6 km (1) files. Beurs. 766,24 AEX koers. TV gids. Voetbal. 0 live live wedstrijden. Bosbrand bedreigt Olympia, bakermat van de. De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan honderd andere talen

Vertalingen van 'in het nieuws' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen Vertalingen van het uitdrukking KREEG HET NIEUWS van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van KREEG HET NIEUWS in een zin met hun vertalingen: Ik kreeg het nieuws over z'n vrouw niet over... Vertalingen in context van op het nieuws in Nederlands-Engels van Reverso Context: het op het nieuws, op het nieuws gezien, was op het nieuws, op het nieuws dat, overal op het nieuws Het Afrikaanse land was lang een belangrijk onderdeel van Shell, en één van de landen waar de olie- en gasreus het langst aanwezig is. Sinds de jaren 70 is Nigeria echter synoniem geworden met.

Vertalingen van 'nieuws' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen Dutch Het slecht nieuws is, dat zonder wijsheid, brilliant zijn niet genoeg is. The bad news is that without wisdom, brilliance isn't enough. Dutch Dat is slecht nieuws voor koraalriffen en zuurstofproducerend plankton. That's bad news for coral reefs and oxygen-producing plankton Het machtsspel Toch moeten we wel erkennen dat het Engels de grootste concurrent is voor ons geliefde Nederlands. Niet omdat we zo af en toe wat Engelse woorden zoals 'computer' of 'brainstorm' door onze Nederlandse zinnetjes roeren, maar omdat het steeds geaccepteerder wordt om in bepaalde maatschappelijke domeinen volledig Engels te spreken

nieuws - Nederlands-Engels Woordenboek WordReference

nieuws - Vertaling Nederlands-Engels - Mijnwoordenboe

Van de Vlamingen volgt 56,8 procent het nieuws uitsluitend in het Nederlands, 21 procent in het Engels. Ook online volgt 44,1 procent het nieuws in het Nederlands, al kiest 32,1 procent daar ook wel voor het Engels. Als mensen naar televisie kijken, gaan ze massaal naar Nederlandstalige programma's zien Kees Torn maakt geniaal liedje met Engelse woorden in combinatie met de Nederlandse vertalingen... ach, kijk zelf maar, dan snap je het wel. (Uit zijn voorst.. Nederlands Engels woordenboek is een eenvoudige en handige woordenboek en een vertaler & woord leermiddel. Kenmerken: - Miljoenen van het Engels en Nederlands definities. - Luister naar de menselijke stem uitspraak van de woorden. - Vertaal resultaat met voorbeeldzinnen (Nederlandse voorbeeldzinnen wordt niet ondersteund Installeren. Met deze vertaalmachine kunt u eenvoudig woorden en tekst van Nederlands naar Engels en van Engels naar Nederlands vertalen. Je bent in staat om woorden en zelfs zinnen te vertalen, in slechts een fractie van een seconde. Deze vertaler bevat de volgende functies: - Vertalen van woorden en zinnen. - Vertaling uit het klembord

Bijbel Basics, de kinderdienstmethode van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG), is vertaald in het Engels. 95 afleveringen in die taal zijn kosteloos te downloaden via biblebasics.nl. 'Vanaf nu is het materiaal ook beschikbaar voor migrantenkerken', aldus Samuel Ekpo Uitgebreide vertaling voor journaal (Nederlands) in het Engels. journaal: journaal [het ~] zelfstandig naamwoord. het journaal (dagboek) the diary; the journal; the logbook; the log. programma met nieuws dat dagelijks op radio en televisie is 2. om acht uur kijk ik naar het journaal 2; Wiktionary: journaal. journaal Controleer 'Het Laatste Nieuws' vertalingen naar het Engels. Kijk door voorbeelden van Het Laatste Nieuws vertaling in zinnen, luister naar de uitspraak en neem kennis met grammatica Vertalingen van 'groot nieuws' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen

actueel nieuws - Vertaling naar Engels - voorbeelden

welk nieuws - Vertaling naar Engels - voorbeelden

 1. Kunststof bakken voor bakkenmagazijn CB. Binnen 2,5 uur orderpicken in een DC met 160.000 producten. Dat lukt nu mede dankzij de 200.000 bakken van Engels
 2. Controleer 'slecht nieuws' vertalingen naar het Engels. Kijk door voorbeelden van slecht nieuws vertaling in zinnen, luister naar de uitspraak en neem kennis met grammatica
 3. Alle Afbeeldingen Shopping Nieuws Maps Video's Boeken. Zoektools Spekkoek in het Engels layered Spekkoek in het Engels layered cake. spekkoek - Kookboekenshop. www.kookboekenshop.nl › woordenboek › spekkoek . Over samenvattingen. Vertaling van spekkoek in Engels - Reverso Context Engels-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor.
 4. Voornaamste vertalingen: Engels: Nederlands: piece n noun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (separate morsel) stuk, stukje nw het: The mother cut her kid's food into smaller pieces. piece n noun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (portion of a whole) (portie) stuk nw het: Please give me a piece of the apple pie
 5. Het is dus toch mogelijk om Nederlands op het hoogste niveau te studeren (oftewel in een tweejarige masteropleiding), hoewel het buiten Utrecht het inderdaad nergens meer mogelijk lijkt. In Groningen bijvoorbeeld is de voertaal Engels (100%) en ook in Leiden is de tweejarige masteropleiding Literary Studies Engelstalig
 6. De website van het Nederlands Focal Point biedt informatie over gezond en veilig werken vanuit Europa én Nederland. Nieuws, publicaties, wetgeving, tools en goede praktijken. Het Nederlands Focal Point (NL-FOP) vertegenwoordigt het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk (EU-OSHA) in Nederland. . Meer over ons

Hier vind je het laatste nieuws, de recepten in PDF (Nederlands, English, Français) en de wekelijkse boodschappenlijst Mocht na het uitvoeren hiervan de taal nog altijd Engels zijn in Outlook, voer dan handmatige de voorkeurinstelling voor taal in. Laat het ons weten of hiermee het probleem is opgelost of niet (wat was het resultaat van het uitvoeren van de diverse handelingen), of als je verdere vragen hebt Engels: Nederlands: novelty n noun: Refers to person, place, thing, quality, etc. ([sth] new) nieuwigheid nw de : nieuws nw het, ont. The novelty of being at university wore off quickly for the freshmen Daarom geeft het Talencentrum naast taaltrainingen in 14 talen ook bedrijfscommunicatietrainingen Engels en Nederlands. Iedere zakelijke setting is anders, het effectief schrijven van beleidsstukken vraagt andere skills dan het succesvol onderhandelen met een native speaker Engels Ik antwoord haar in het Nederlands dat ze wel zou moeten begrijpen wat 'prijs' betekent. Ik had ervoor kunnen kiezen om mijn vraag te vertalen in het Engels, maar dit heb ik dit niet gedaan

Tutoring & Taaltesten. Taaltutor biedt taallessen Nederlands als Tweede Taal (NT2) en Engels via Skype en op locatie. Van online privéles tot een incompany (online) taaltraining in een kleine groep. Daarnaast kun je je taalkennis testen op diverse niveaus U kunt Nederlands nieuws lezen van kranten uit Nederland, België. U kunt het laatste binnenlands nieuws krijgen van Europese kranten in talen zoals Duits, Engels, Frans, Italiaans en Turks. Europa nieuws van Europese online kranten is beschikbaar Controleer 'goed nieuws' vertalingen naar het Engels. Kijk door voorbeelden van goed nieuws vertaling in zinnen, luister naar de uitspraak en neem kennis met grammatica Laten we het eerst maar eens worden over het Engels, want daar zijn we nog lang niet uit, was de gedachte in het debat dat volgde. Ik hoor de heer Duisenberg zojuist zeggen dat we erop moeten letten dat we het Nederlands niet uit het oog verliezen, zei Presley Bergen van actiegroep Beter Onderwijs Nederland (BON) geërgerd

Wereld nieuws lijst van kranten, tijdschriften

Optie 1: verander de taalinstellingen in het Facebook account. Dit is de beste en meest accurate oplossing om Facebook weer in het Nederlands te krijgen. Klik in de rechterbovenhoek op het pijltje en selecteer Instellingen. Klik in de linkerkolom op Taal en regio. Ga naar Facebook-taal en klik vervolgens op Bewerken (Commissie Taalbeleid in hoger onderwijs, 2017) De keuze voor het Nederlands of Engels als onderwijstaal op universiteiten en hogescholen vergt zorgvuldige afweging. De taalkeuze moet voor iedere opleiding afzonderlijk worden gemaakt, op basis van argumenten die te maken hebben met de inhoud en doelstellingen van de opleiding Het Chinees staat op nummer 1 gevolgd door het Spaans, Hindi, Engels en het Arabisch. Het Nederlands behoort echter tot de top 20 van de talen op het internationale forum of op internet. Het Nederlands wordt daarom soms de kleinste wereldtaal genoemd, omdat het ook historisch een belangrijke rol heeft gespeeld Ik blijf op het terras koppig Nederlands praten. O nlangs klonken er twee woorden die ik een tijdje niet meer had gehoord: ' English please '. Ze kwamen uit de mond van een serveerster op een.

Je was op zoek naar: het goede toewensen (Nederlands - Engels) API oproep; Menselijke bijdragen. Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen. Voeg een vertaling toe. Nederlands. Engels. Nederlands. Het goede nieuws. Engels. The good news Van de Vlamingen volgt 56,8% het nieuws uitsluitend in het Nederlands, 21% in het Engels. Ook online volgt 44,1% de actualiteit in het Nederlands, al kiest 32,1% daar ook wel voor het Engels Zorg dat het Nederlands in de wetenschap een volwaardige taal blijft, adviseert de Raad voor de Nederlandse Taal en Letteren. Want de opmars van het Engels is een gevaar voor de hele samenleving. Steeds meer opleidingen zijn Engelstalig en ook in de wetenschap zijn publicaties meestal in het Engels. Dat roept vragen op over de rol van het.

het nieuws halen - Vertaling naar Engels - voorbeelden

 1. Eerst was m'n Cartoon Network nog in het Nederlands maar nu staat het ineens in het Engels terwijl ík benden wel gewoon Cartoon Network in het Nederlands heb alles opnieuw opstarten heeft ook niet geholpen weet iemand hoe ik het weer in het Nederlands krijg
 2. Je Duitse nieuws in het Engels? Als je het Duits nog niet machtig genoeg bent of je gewoon van het Duitse nieuws op de hoogte wilt blijven, dan zou je misschien een kijkje kunnen nemen bij het online nieuws van het German Missions in the United States, de officiële website van de Duitse ambassade en 8 officiële Duitse consulaten in Amerika
 3. Controleer 'porems' vertalingen naar het Engels. Kijk door voorbeelden van porems vertaling in zinnen, luister naar de uitspraak en neem kennis met grammatica
 4. Betekenis 'nieuws' Je hebt gezocht op het woord: nieuws. nieuws ( het ; o ) 1 bericht , tijding : goed nieuws, slecht nieuws ; in het nieuws zijn in de publieke belangstelling staan 2 ( radio , tv ) nieuwsbulletin, journaa
 5. Terecht wordt er de laatste tijd veel gediscussieerd over de rol van het Engels in het hoger onderwijs. Veel universitaire studies zijn overgegaan van het Nederlands naar die andere taal
 6. Schrik niet als straks een Roemeense of Poolse ober je in het Engels bedient op een terrasje aan de kust. We kunnen niet anders want de Belgen willen dit werk blijkbaar niet doen, klinkt het bij deze horeca-uitbater
 7. Het Laatste Nieuws uit Middelkerke Today at 10:25 PM Schrik niet als straks een Roemeense of Poolse ober je in het Engels bedient op een terrasje aan de kust

Nederlandse taal bezwijkt helemaal niet onder Engels Trou

 1. Hoorn Actueel is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek. Exclusive . Breaking News. Een Nederlandse keeper Het volume van de transactie wordt geschat op een miljoen euro. De Bretton Club heeft begin juni al de komst van Gregory Gudert als doelman n°3 van Amiens geregistreerd
 2. 5 fouten die mensen maken bij het solliciteren naar een baan in Nederland . Harry Smalters betreedt Nederlands elftal voor finale . Olympische Spelen Tokio: hockey in Groot-Brittannië wint felle woordenstrijd met Nederland . Heel Nederland staat in het rood op de EU-coronaviruskaart . Er zijn 8 miljoen woningen in Nederland, maar er moet nog.
 3. Jojo Club is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek. Exclusive . Breaking News. Zackie neemt zorgen over de grondwettelijkheid van het wegwerpverbod weg: 'Wie zegt dat?'.
Verjaardag Koning | Nieuwsbericht | Het Koninklijk Huis

NU - Het laatste nieuws het eerst op NU

 1. Nederland: verzorgd Nederlands taalgebruik neemt af en is, net als het openbare leven, onderhevig aan verengelsing.Daarnaast wordt aan universiteiten het Engels geleidelijk ingesteld als onderwijstaal. Zo vervreemden zij de toekomstige leiders en elites van de hogere domeinen en hogere functies van 's lands moedertaal, die informatie- en cultuurdrager is; zij is een fundament van de.
 2. Het gehoor staat helemaal open, zeker op die leeftijd. En zijn reproduceren dat eigenlijk direct in hun klank. Zo leren wij ze zelf ook het Nederlands. Peuterleeftijd ideaal. Engels is verplicht.
 3. Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Weer. 19 °C. Verkeer. 48 km (8) files. Beurs. 742,44 AEX koers. TV gids de overname van het Nederlands door het Engels als voertaal..

Google Translat

RTL Nieuws Bekijk de laatste uitzending. Nieuws; Engels is het eerste alternatief als het in de eigen taal niet kan. Nederlands is het op het op één na best Engelssprekende land van de. Nederlands: Nieuws van 2008 tot vandaag op één pagina - laatste nieuws het eerst, eerste nieuws het laatst: LAATSTE WIJZIGINGEN - nieuws van 30.000 gelovigen toegevoegd nieuws van 40e verjaardagsvieringen toegevoegd - aankondiging jongerenfestival 2021 toegevoeg Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten Start studying Hoofdstuk 14 Nederlands in gang Nederlands-Engels. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools Elke dag worden we in het nieuws met verse Engelse woorden rond de oren geslagen. Volgens VRT-taaladviseur Ruud Hendrickx zijn de termen vooral Engelstalig omdat het om een internationale.

IN HET NIEUWS - Engelse vertaling - bab

Tento web využívá pro vytvoření lepšího prostředí pro vás soubory cookie. Některé z těchto souborů cookie jsou nastaveny automaticky, protože jsou nutné pro provoz webu Elke dag het actuele Spanje nieuws in het Nederlands. Meld je aan voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief en volg ons op Facebook (groep en pagina), Twitter en Instagram Vertaling van spekkoek in Engels Spekkoek (Indonesisch: spekuk of lapis legit, Maleis kek lapis) is een Indische cake- of koekachtige lekkernij.Spekkoek (kue lapis legit or spekuk in Indonesian) is a type of Indonesian layer cake. Of een andere doos met spekkoek.Or another box of marshmallow pies

Mijn nieuws Podcasts Digitale krant. Is het Engels of juist het Nederlands een katalysator voor het bouwen van een universiteit die meer of minder in de samenleving staat, met onderzoekers die. Spaans nieuws in Nederlands of Engels Geplaatst op 18 maart 2020 19 maart 2020 door JG Wil je op de hoogte blijven van het laatste Spaanse (Corona)nieuws maar beheers je de Spaanse taal niet (goed genoeg), lees dan hier Steeds meer studies aan Nederlandse universiteiten en hogescholen bieden onderwijs aan in het Engels. Voor buitenlandse studenten die goed Engels spreken is dat een uitkomst. Zij lijken zich met alleen Engels wel te kunnen redden in hun studie, en ook op straat. Waarom zouden zij nog Nederlands leren? Hoe belangrijk is Nederlands op de werkvloer Naast het Fries is er geen enkele taal zo nauw verwant aan het Engels als het Nederlands. Misschien vloeit deze bewering voort uit sympathie: een poging om die arme Engelstaligen zich minder dom. Het Nederlands is zelf ooit een internationale voertaal geweest, maar het heeft die positie al enige eeuwen niet meer. Wat wel een bedreiging voor het Nederlands en andere Europese talen kan zijn, is dat ze binnen en buiten hun eigen taalgebied als concurrent worden gezien van het Engels en het dan 'in status' moeten afleggen tegen het Engels

Vaccin: Het vaccin tegen Corona beschermt je tegen het Corona-virus. Je krijgt het vaccin met een prik in je bovenarm. Na de vaccinatie wordt je niet ziek of minder ziek van het virus. In Nederland kan iedereen vanaf 18 jaar een afspraak maken voor de vaccinatie. Op de website van Pharos staat nog meer informatie over vaccineren Controleer 'nemers-' vertalingen naar het Engels. Kijk door voorbeelden van nemers- vertaling in zinnen, luister naar de uitspraak en neem kennis met grammatica Nederlands als vreemde taal Fardaileys Valentijn zit in de derde klas en vindt Engels lastiger door de Nederlandse instructietaal. De teksten zijn in het Engels en de vragen in het Nederlands. Dan moet ik echt goed nadenken wat wat is.'' Docent Nederlands, Cynthia Sno, vindt dat er te veel focus ligt op het Nederlands als instructietaal De nieuwste coronaregels in het Nederlands, Turks, Engels, Pools en Arabisch 15 oktober 2020 17:38 15-10-20 17:38 Laatste update: 15 oktober 2020 18:00 Update: 15-10-20 18:00 16 NUjij-reacties.

Voor het overige heb ik blanco gestemd. He votado en blanco respecto al resto. Voor het overige heb ik blanco gestemd. Voor het overige is het Parlement soeverein. For the rest, Parliament is sovereign. - houdt het verzoek voor het overige aan. - stays the application for restitution of the other claimed works 'Doordat het Engels een wereldwijd gebruikte lingua franca is, leidt het gebruik van het Engels in het hoger onderwijs bovendien tot een hogere toegankelijkheid van kennis', schrijft Geert De Hoon. Nederlands leren met ondertitelde video's. Nederlands leren door het bekijken van video's met ondertiteling. Zo kan je je luistervaardigheden verbeteren en nieuwe woorden leren. Een taal leren is nog nooit zo leuk geweest! Onze Nederlandse video's zijn ondertiteld in het Engels, Duits, Spaans, Frans en Portugees. 1 ISO gecertificeerde Engelse vertaling vanaf € 0,04 per woord. Fairlingo is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Via ons platform heb je altijd toegang tot een professionele vertaler Nederlands Engels, waaronder Jodie. Al onze vertalingen worden bovendien gereviseerd door een ervaren native corrector en zijn inclusief kwaliteitsgarantie 'We kunnen het Nederlands niet vervangen door het Engels' Het Engels van de Nederlanders is over het algemeen goed en begrijpelijk, maar verre van foutloos. Joris Lenstra 23 augustus 2017 , 02:00 Leerlingen spelen het spel Parts of the Body en leren op deze wijze de Engelse naam voor lichaamsdelen

In zijn in het boek gepubliceerde essay 'Hart voor Nederlands' spreekt hij over de dominantie van het Engels op Nederlandse universiteiten en over hoe de nadruk op de Engelse taal leidt tot. House of Anubis is de internationale remake van de Vlaams-Nederlandse jeugdserie Het Huis Anubis (2006-2009). House of Anubis was voor het eerst te zien op 1 januari 2011. 1 Seizoenen 2 Personages 2.1 Hoofdpersonages 2.2 Nevenpersonages 3 Verschillen met de originele serie: Het Huis Anubis Nina (Nienke) is de uitverkoren ze verscheen enkel in de twee eerste seizoen, wat niet denkbaar zou zijn. En opkomen voor het Nederlands betekent voor hem niet vanzelf dat je het Engels moet bestrijden. Kennis van het Engels, zoals kennis van iedere vreemde taal, is voor iedereen een verrijking, dus: vóór het Nederlands, maar niet tégen het Engels. Op de website Neerlandistiek.nl licht hij zijn standpunt verder toe Ruim 100.000 Brusselaars spreken geen Frans, Nederlands of Engels. Dat blijkt uit de taalbarometer van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) die Brussel Deze Week kon inkijken. Daar staat wel tegenover dat het gebruik van het Nederlands blijft toenemen. Het Frans daarentegen verliest erg aan belang. Grootste winnaar is het Arabisch

Maar komt zo'n vertaling er niet, dan wordt de behoefte eraan ook met het jaar minder. Pin-up is geïmporteerd in 1961. Wie zo'n woord nu nog wil vervangen door het Afrikaanse prikkelpop, of - zoals de jonge stichting Natuurlijk Nederlands voorstelt - door punaizepoes, kan net als de dorpsgek wel op publiek rekenen, maar niet op aanhang Zowel de VCA Basis cursus als de VCA VOL cursus zal in de Engelse taal worden aangeboden. De Engelstalige VCA basis cursus wordt georganiseerd: als 1-daagse cursus van 08.30 tot 16.00; met aansluitend het VCA examen van 16.30 tot en met 17.30; met een Engelssprekende professioneel docent; inclusief thee, koffie en een lunch Column Bert Wagendorp Moeten de universiteiten terug naar het Nederlands? Engels is het Latijn van onze tijd Bert Wagendorp 29 maart 2019, 20:11. Op de opiniepagina van de Volkskrant stond vrijdag een door 180 'hoogleraren, schrijvers en prominenten' uit de culturele sector ondertekend stuk.Zij luidden de noodklok: de toekomst van het Nederlands staat op het spel Red Bull steunt Engels voetbalteam op wel heel bijzondere manier. Vanavond vindt de finale van het EK Voetbal plaats. In het Wembley-stadion nemen Engeland en Italië het tegen elkaar op. Red Bull Racing, dat met de fabriek Engeland als thuisbasis heeft, geeft het Engelse voetbalteam een steuntje in de rug DUB publiceerde op 24 februari twee verschillende artikelen die ieder pleiten voor een ander taalbeleid van de U-raad. In het ene artikel wordt het Engels als Lingua Franca aangehaald en in het andere artikel wordt betoogd waarom er juist niet voor verengelsing moet worden gekozen. Wij willen deze discussie in een breder kader plaatsen om een completer beeld te geven van de verschillende.

Heb jij Nederlands ingesteld als taal bij Netflix? Dan zie je 78 series en 6 films minder in het Netflix-aanbod. Om deze titels gaat het De Schrijfassistent voor anderstaligen. Schrijfassistent Nederlands voor anderstaligen is een digitale schrijfhulp ontwikkeld door het Instituut voor Levende Talen (ILT) van de KU Leuven in samenwerking met de VRT en Wablieft, de krant in eenvoudig Nederlands. Deze toepassing is gratis beschikbaar op https://nt2.schrijfassistent.be

Markante Monumenten: Oldehove op TV | Oldehove Leeuwarden

Informatie over TVL in het Engels. Ondernemers met een bedrijf in Nederland die Nederlands niet als moedertaal hebben of niet Nederlands zijn, kunnen ook TVL aanvragen. Informatie over voorwaarden en aanvragen bieden we daarom aan in het Engels. Voorwaarde voor een aanvraag is dat het bedrijf staat ingeschreven in de KVK en ook echt een. Het valt op dat er zowat 10 keer minder trainingsdata beschikbaar is voor het Nederlands dan voor het Engels. Daarbij komt ook het uitgebreidere label schema in de woordsoort-tagger, dus minder voorbeelden per label, en een beperkte variatie in het bronmateriaal - enkel oude nieuws- en Wikipedia-artikelen

Spijt! - filmdrama gebaseerd op gelijknamig boek Carry SleeNieuwe foto op koninklijke kerstgroet - Nieuws

KREEG HET NIEUWS Betekenis in het Engels - Engels

Het heeft ook niet echt veel toegevoegde waarde om artikelen in het Fries te schrijven, omdat alle Friezen Nederlands spreken en lezen. Ik raadpleeg altijd de Engelse artikelen, omdat die meestal. Het betekent een nieuwe stap in de verengelsing van het Nederlandse hoger onderwijs, nadat de afgelopen jaren al veel afzonderlijke studies waren overgeschakeld op het Engels. Of, zoals Annette de Groot het deze week in een opiniestuk in Trouw verwoordde : 'een nieuw dieptepunt in de gestage afbraak van het Nederlands' Woordenboek Nederlands Engels: slechtnieuwsgesprek. slechtnieuwsgesprek: Het woord slechtnieuwsgesprek is bekend in onze database, echter hebben wij hiervoor nog geen vertaling van nederlands naar engels Engels TOEFL (Test Of English as a Foreign Language): voor wie zich aan de VUB wil inschrijven voor een Engelstalig programma, maar nog niet voldoet aan de taalvereisten vermeld in het OER of voor wie een officieel taalattest nodig heeft voor buitenlandse studies of voor het werk.ITACE for lecturers (Interuniversity Test of Academic English): voor docenten die een kwalificatiegetuigschrift.

op het nieuws - Vertaling naar Engels - voorbeelden

Guilloom Isner, Media 365, is uitgebracht op woensdag 04 augustus 2021 om 19:25 Mickey van de Wen (20), een vertrouwde Nederlandse verdediger, zou kunnen worden toegevoegd aan de wervingslijst van het OM. De speler van FC Volendam (Nederlandse F2) zou binnenkort met zijn zaakwaarnemer Mino Royola naar Marseille moeten komen om de onderhandelingen voort te zetten Nederlands Symfonie Project weer in Doetinchem en Zutphen. vr 6 aug 2021, 10:18. DOETINCHEM/ZUTPHEN - Het Nederlands Symfonie Project (NeSP) laat weer van zich horen. In verband met coronamaatregelen concerteren geen negentig, maar zo'n veertig getalenteerde jonge musici in de derde week van augustus onder leiding van Pim Cuijpers

Het Speelplein – De grote vakantie / Recess – School’s OutThis creepy 'haunted' Zoom call uses deepfakes to put